,,DE CRĂCIUN FII MAI BUN!”-activitate de voluntariat de donație

În pragul sfintelor sărbători de iarnă cu toții ne dorim să trăim magia și emoția copilăriei noastre, cu fulgi mari, cu mireasma bradului împodobit și cu cei dragi alături într-o atmosferă plină de dragoste și de cadouri. Cu gândul de a aduce bucurie și de a crea amintiri frumose unor copii mai puțin norocoși, preșcolarii grădiniței noastre alături de părinți și de cadrele didactice au oferit daruri copiilor din familiile defavorizate din cadrul Centrului Social ,,Maria Ward” Rădăuți.


Activitatea a avut ca obiectiv cutivarea spiritului de solidaritate în rândul părinților și al copiilor prin ajutorarea celor aflați în nevoie. Copiii s-au bucurat de cărți, jucării, alimente, dulciuri și haine, toate acestea fiind dovada că bunătatea, iubirea, empatia și spiritul de întrajutorare sunt valori puternic înrădăcinate în sufletele noastre. Primirea călduroasă a copiilor din cadrul Centrului Social ,,Maria Ward”, glasurile cristaline ale colindelor intonate și felicitarea realizată cu multă dragoste ne-au umplut inimile de bucurie și de emoție, amintindu-ne că Moș Crăciun lucrează prin oameni.
Multumim tuturor părinților pentru implicare și pentru eforturile depuse în transportarea bunurilor donate, ajutându-ne astfel să aducem zâmbete pe chipurile acestor copii.

Leave a Comment