IMPREUNA IN BUCATARIA ECO

     Coord. Eco-Şcoala prof. BALAN ELENA

      Bucovina noastra draga ne rasfata in anotimpul toamna cu o recolta bogata de legume savuroase si fructe parfumate, ca urmare la Eco14895714_1228997383837330_1474697857_o-Gradinita „Micul Print” din Radauti saptamana 7.11.2016-11.11.2016 a fost dedicata valorificarii beneficiilor consumului de fructe si legumafbeelding5-largee de sezon.

Ronti, porcusorul de guineea musafir in gradinita prezenta, a observant ca noi, Eco-Printisorii, iubim si consumam cu placere darurile naturii, astfel  ne-a provocat sa ne invitam familiile in bucatarie pentru ca impreuna sa gatim cele mai delicioase retete a caror vedete sa fie chiar vestitele fructe si legume.hnfhyn

Nu am lasat mult timp ca provocarea sa dospeasca, ci am imbracat sortuletele, ne-am asezat cu mandrie ecusonul de bucatari responsabili si ne-am ales cu grija ingredientele pentru a experimenta in propria bucatarie eco-retete inedite.

befunky-collage7ujhtyujbefunky-collagejyujuy

Legumele autentice, talentul, buna-dispozitie si dragostea ce le-am investit in preparatele noastre au garantat succesul acestei activitati si va rugam sa nu ne credeti pe cuvant, ci sa analizati munca noastra in fotografiile ce dovedesc grija noastra pentru sanatate si pentru sustenabilitate.

iy6ikuy7ik

befunky-collageooloyhjytjhy

Mai mult decat atat, in zilele ce-au urmat am impartasit bucatele preparate cu membrii grupelor noastre si am pregatit la randu-ne”GUSTARI VITAMINIZANTE”.

img_0122

Felicitari dragi parinti si minunati copii, efortul din bucatarie va este rasplatit cu sanatate si gratitudine!!!

Activitatea „IMPREUNA IN BUCATARIA ECO”  este desfasurata  in cadrul proiectului international cu finantare europeana „Mananca Responsabil”, din programul mondial ECO-SCOALA, sub coordonarea  CCDG – Centrul Carpato Danubian de Geoecologie.

img_0100

Leave a Comment