INTRUNIREA COMITETULUI ECOPRINTISORILOR

Coord. Eco-Şcoala prof. BALAN ELENA

Comitetul Eco al Gradinitei cu Program Prelungit „MICUL PRINT” – Radauti a fost reunit joi, 5.10.2017, la ora 11.00. Sedinta comitetului a fost deschisa de coordonatorul proiectului Balan Elena care a dat startul jocului „LEGUMA PREFERATA” – prilej ce a constituit prezentarea participantilor si distribuirea ecusoanelor membrilor comitetului, totodata fiecare membru luandu-si in primire si atributiile, fiecare dupa nivelul de varsta si functia indeplinita.

15052088_1241749032562165_632592639_o IMG_2173

Prin intermediul unei prezentari Power-Point coordonatoarea Balan Elena a propus subiecte multiple pentru a fi discutate:

- beneficiile aduse de desfasurarea programului mondial Eco-Scoala;

- evidentierea activitatii derulate in anii precedenti vizavi de educatia pentru mediu;

- oportunitatea desfasurarii proiectului international cu finantare europeana „MANANCA RESPONSABIL”;

- propunerea anumitor activitati in planul de actiune;

- necesitatea implicarii unui numar cat mai mare de participanti si in acelasi timp cu un aport consistent din partea acestora in desfasurarea activitatilor planificate;

- prezentarea chestionarelor comitetului eco si a datelor obtinute in urma aplicarii lor.

Un alt punct important al intalnirii Comitetului Eco a constat in subliniera succeselor dobandite in cadrul proiectului international cu finantare europeana „MANANCA RESPONSABIL”:

diplome 2017

► trofeul „MANANCA RESPONSABIL”;

► locul I pentru rezultate de exceptie si bune practici in cadrul proiectului international „MANANCA RESPONSABIL”;

►  premierea parteneriatului dintre cele trei unitati flate in consortiu in municipiul Radauti: G.P.P. “MICUL PRINT”, SCOALA GIMNAZIALA “BOGDAN VODA” si COLEGIUL NATIONAL “EUDOXIU HURMUZACHI”.

Doamna director Hij Violeta Elena a evidentiat succesele obtinute, accentuand entuziasmul copiilor fata de activitatile derulate in scopul redobandirii sanatatii mediului inconjurator, a pastrarii unei planete vii care sa continue sa ofere oamenilor o viata de calitate.

IMG_4589

Activitatea prezenta este desfasurata  in cadrul proiectului international cu finantare europeana „Mananca Responsabil”, din programul mondial ECO-SCOALA, sub coordonarea  CCDG – Centrul Carpato Danubian de Geoecologie.

Leave a Comment