„IUBESTE VIATA, MANANCA RESPONSABIL!!!”

uiu7iu7

Activitatea „IUBESTE VIATA, MANANCA RESPONSABIL!!!” s-a desfasurat in contextul unei expozitii cu lucrari realizate de catre copii dedicate minunilor pe care ni le ofera viata noastra pe Pamant, denumita „DARURILE NATURII”.

 IMG_7564 IMG_7569

 

In cadrul acestei intalniri un invitat surpriza si-a facut aparitia, un porcusor de guineea, care avand o costumatie inedita dar neinteleasa la inceput, un tricou alb cu sigla proiectului, a invitat intreg publicul sa vizioneze povestea sa relatata de coordonatorul proiectului prin intermediul unei prezentari Power-Point. Dupa vizionarea povestii si adresarea cerintei invitatului special, aceea de a fi primit in gradinita „Micul Print”, au fost exprimate si subliniate inca o data conditiile in care familia acestuia va accepta ca aceasta gradinita sa-i devina casa.

IMG_7602IMG_7573

Porcusorul de guineea a adus si daruri celor prezenti, mancarea preferata a familiei sale, cate un mar pentru fiecare participant, un mar bio din productia tarii noastre, un mar care simbolizeaza asumarea de catre cei prezenti a unei alimentatii responsabile si dovada ca acestia isi doresc la fel de mult sanatatea propriului corp, a intregii familii, dar si a mediului care ne mijloceste, de altfel, viata pe aceasta planeta miraculoasa. Marul a fost accesorizat cu o fundita verde si o frunzulita-eticheta cu sigla programului care este detasabila si poate fi lipita pe frigiderele de acasa ale participantilor deoarece este dotata cu un magnet.

hyrhyh

Prezenta animalutului simpatic a reprezentat artificiul care i-a mobilizat pe cei prezenti in directia indeplinirii scopului propus, i-a pus in postura de a empatiza, fie din calitatea de copil, ba chiar si din cea de adult, cu nevoile micutei creaturi, transpunandu-se pe sine si intreaga familie in situatia de a-si dori o alimentatie responsabila pentru sanatatea proprie si a mediului inconjurator.

IMG_7597

Activitatea „IUBESTE VIATA, MANANCA RESPONSABIL!!!” a fost mediatizata de TV RADAUTI.

Multumim tuturor invitatilor care au dat curs invitatiei noastre!

Si nu uitati: ECO-CODUL PRINTISORILOR

 

Puteti citi Povestea porcusorului de guineea Ronti impreuna cu familia accesand Povestea lui Ronti!!!

Leave a Comment