PREMIEREA ECOLOGISTILOR DE LA CELE 3 SCOLI PARTENERE IN PROIECTUL „MANANCA RESPONSABIL” DIN MUNICIPIUL RADAUTI

Miercuri, 25.10. 2017, in preajma orei 13.00, la Colegiul Național Eudoxiu Hurmuzachi Rădăuți, sala C.D.I., a avut loc activitatea de decernare a premiilor participanților la programele și proiectele de voluntariat cu caracter ecologic derulate sub coordonarea CENTRULUI CARPATO- DANUBIAN DE GEOECOLOGIE ROMÂNIA, în anul școlar 2016/2017.

P1080009

Au participat la festivitate preșcolari, elevi și cadre didactice de la trei unități școlare partenere (100 persoane): GPP Micul Prinț, Școala Gimnazială Bogdan Vodă și Colegiul Național Eudoxiu Hurmuzachi Rădăuți.

S-au înmânat diplome/ certificate și premii pentru următoarel programe/proiecte/ campanii derulate în cele trei unități școlare în 2016/2017: Programul mondial Eco-Școoală; Programul European We EAT RESPONSIBLY (MĂNÂNCĂ RESPONSABIL)3. Programul Mondial LeAF (Să învățăm despre pădure); 4.Programul internațional YRE (Tineri Reporteri pentru Mediu înconjurător); 5. Campania Mondială WRIGLEY- LITTER LESS WRIGLEY- LITTER LESS; 6.Concursul Național Eco-Fotografia anului 2017. Diplomele și premiile au fost acordate de către CENTRULUI CARPATO- DANUBIAN DE GEOECOLOGIE ROMÂNIA.

P1080033

Activitatea a fost organizată și realizată de cei cinci coordonatori de proiecte de la cele trei unități școlare partenere: prof. înv. preșcolar, Elena Ancuța Balan, prof. Cornelia Hatnean, prof. Radu Gheorghe Muntean și respectiv prof. Liviu Gheorghe Hatnean și Nicoleta Zoica Mitrofan. La activitate au participat managerii celor trei unități școlare dar și coordonatori de proiecte Eco-Schools de la școli și colegii din Rădăuți, reprezentanți Mass-Media: CromTel Tv Rădăuți.   P1080014

p1080054

Leave a Comment