Prezentarea activitatilor grupei mici „STELUTELE”

IY7IUY7O

Primul semestru de gradinita a trecut repede si a luat odata cu el toate lacrimile necesare acomodarii copiilor in colectivitate, a incercat sa smulga si toate mofturelele dar i-a mai lasat si semestrului II de munca, insa a oferit ocazii consistente de educatie, distratie si buna dispozitie, astfel STELUTELE vin tot mai vesele la grady, tot mai curioase si dornice sa descopere lumea.

În grădiniţă, toate activităţile care se desfăşoară împreună cu copiii reprezintă experienţe de învăţare, pornind de la activităţile centrate pe  anumite obiective şi conţinuturi (de ed. limbajului, matematică, cunoaşterea mediului, activităţi plastice şi practice, etc.), până la momentele de rutină sau tranziţie, care consolidează anumite deprinderi ce contribuie la autonomia copilului, convieţuirea socială, sănătatea, igiena şi protecţia lui.

Accesand PREZENTAREA activitatii din cadrul SEMESTRULUI I de la grupa „STELUTELE” puteti descarca si vizualiza o parte din comportamentele vizate in aceasta etapa, comportamente ilustrate prin intermediul fotografiilor realizate in cadrul activitatilor desfasurate.

Leave a Comment