SUNTEM PETALE DE FLOARE, NU MORMANE DE GUNOAIE!

Activitatea „SUNTEM PETALE DE FLOARE, NU MORMANE DE GUNOAIE” s-a desfasurat in cadrul saptamanii „SCOALA ALTFEL” si a presupus reunirea voluntarilor iubitori de natura, viata si sanatate din cadrul unitatilor G.P.P. „MICUL PRINT”- Radauti;  G.P.P. „PRICHINDELUL”- Radauti; G.P.N. „ALBINUTA”- Radauti, astfel prescolari, cadre didactice si parinti au colaborat in vederea ecologizarii spatiului din parcul central.

suntem petale de floare nu mormane de gunoaie 2

Participantii au purtat ecusoane in forma de floricele cu mesajul „SUNTEM PETALE DE FLOARE, NU MORMANE DE GUNOAIE!”, prin intermediul carora au dorit sa popularizeze activitatea initiata, deseori prescolarii oferind trecatorilor floricele asemenea celor purtate de ei insisi.

Scopul activitatii a constat in adoptarea şi susţinerea unei atitudini responsabile faţă de mediul înconjurător, prin stimularea interesului faţă de păstrarea unui mediu echilibrat şi exersarea unor deprinderi de îngrijire şi ocrotire a acestuia.

In cadrul activitatii participantii au utilizat materiale specifice activitatilor practic-gospodaresti: manusi de unica folosinta, pungi de gunoi, maturite, galeti, precum si alte unelte.

IMG_4454 IMG_4433

Cu acest prilej au fost inmanate diplome de excelenta tuturor grupelor de prescolari voluntari implicate, au fost realizate fotografii, iar ca recompensa dulce – copiii s-au bucurat de bomboane.

La final cu totii au exclamat:

„SUNTEM PETALE DE FLOARE, NU MORMANE DE GUNOAIE!”

???????????????????????????????

afis eco

Pentru mai multe detalii fisa de activitate a actiunii o puteti descarca de aici sau accesand ACTIVITATE ECO- MICUL PRINT.

Leave a Comment