UN MĂRŢIŞOR PENTRU PRIETENUL MEU DRAG -confecţionare de mărţişoare şi acţiune de donaţie de mărţişoare dulci-

În ziua de marţi, 1 Martie 2022, la Grădiniţa cu Program Prelungit „Micul Prinţ” Rădăuţi s-a desfăşurat acţiunea cu tema :”Un mărţişor pentru prietenul meu”, confecţionare de mărţişoare de către copii, dar şi mărţişoare dulci realizate în echipă părinte-copil, acestea fiind cuprinse atât în Calenadrul activităţilor extracurriculare, cât şi în cadrul Programului socio-educaţional judeţean „O lume a prieteniei” pentru anul şcolar 2021-2022.

Acţiunea a fost realizată în parteneriat cu Centrul Social „Maria Ward” Rădăuţi şi părinţii preşcolarilor. Ea a avut ca obiective: cultivarea sentimentelor de dragoste şi respect faţă de tradiţii, stimularea unor comportamente sociale care vizează emapatia faţă de persoanele aflate în dificultate şi cultivarea spiritului de solidaritate în rândul părinţilor prin oferirea unor mărţişoare dulci copiilor de la Centrul Social „Maria Ward” Rădăuţi.

Activitatea „Un mărţişor pentru prietenul meu drag” a inspirit copiii şi educatoarele să creeze mărţişoare cu tehnici de lucru şi materiale diverse. Astfel, prin mărţişoarele confecţionate s-a urmărit dezvoltarea creativităţii copiilor şi păstrarea tradiţiilor româneşti cu prilejul zilei de 1 Martie.

Impreună, am reuşit să aducem zâmbete pe chipurile copiilor!

thumbnail (3) thumbnail (2)

thumbnail

Leave a Comment