VA PREZENTAM CARTILE REALIZATE DE NOI, CEI MICI!

DSCF1831

In spectrul activitatilor desfasurate in gradinita “Micul Print” se includ si cele derulate in cadrul proiectelor educationale, dintre care trei sunt cu rezonanta nationala, iar doua judetene. Printre proiectele educationale derulate si la grupa mare “Buburuzele”, se inscrie si proiectul educational “Copilul si cartea”, din cadrul programului national “Sa citim pentru mileniul III”.

In activitatile desfasurate cu acest prilej, copiii confectioneaza carti cu tematica diferita, citesc imagini din carti colorate, reconditioneaza carti deteriorate din grupa si multe alte tipuri de activitati menite sa deschida copiilor drumul spre lumea fascinanta a cartilor.

Fotografiile care pot fi vazute, sunt realizate in cadrul activitatilor de prezentare a cartilor confectionate de copiii grupei mari “Buburuzele”, altor copii de la alte doua grupe din gradinita noastra. Cu mare mandrie cei mici arata altor copii cartile cu personaje din povesti, cartile cu animale sau cartile cu pisicute despre care au creat impreuna cu educatoarea Popescu Alina cateva versuri hazlii.

DSCF1838 DSCF1865

Activitatile din cadrul proiectelor educative cu aceasta tema, “Copilul si cartea”, derulate in grupa, starnesc interesul si entuziasmul celor mici deoarece se bucura de ineractiunea cu cartea, de faptul ca sunt capabili sa realizeze carti interesante pe care le prezinta parintilor, dar si altor copii cu diferite ocazii.

DSCF1867 DSCF1869

Leave a Comment